Misi kita

Kita ngembangake lan ngirim jaringan optik Cost-effective and Plug-and-Play Middleware kanggo para pelanggan adhedhasar macem-macem teknologi kayata VCSEL, PAM4, Komunikasi Optik Coherent, Chip Integrasi Silon Photonics lan Packaging Automation kacepetan dhuwur. Middleware iki kalebu optik pusat data 200G / 400G, 5G xWDM optik lan Modul Optical Coherent. Kompetensi inti yaiku inovasi desain, kalebu Kesederhanaan, Estetika, Kapercayan lan Konsistensi.

Sapa Wae

GIGALIGHT didegaké ing taun 2006. Iki minangka perusahaan merek sing luar biasa ing bidang komunikasi optik global, uga pimpinan teknologi lan inovator desain ing bidang pusat data global. Utama kita products kalebu modul transceiver optik (kalebu modul optik video definisi tinggi), kabel optik aktif (kalebu USB konsumen &HDMI) lan modul optik sing koheren. Ing companyPlatform teknologi kalebu desain lan kemasan optik ruang bebas, desain lan kemasan chip optik silikon, platform teknologi kemasan hibrida COB, platform majelis optik sub-mikron, lan platform teknologi komunikasi optik sing koheren. Pelanggan utama kalebu perusahaan Internet global, operator telekomunikasi, vendor peralatan komunikasi, lan integrator sistem jaringan.

Daya Saing Inti

News

  • GIGALIGHT kanggo Pameran Inti Optik 5G ...2020-09-28

    Shenzhen, China, 28 September 2020 - GIGALIGHT, dina iki ngumumake kanggo nampilake transceiver optik seri 5G lan komponen optik pasif sajrone tanggal 14-16 Oktober ing China I 29 ...

  • Gigalight Ngunculake jangkoan lengkap 200G Opti ...2020-06-08

    Shenzhen, China, Juni 8, 2020 - Gigalight, desainer sing paling misuwur ing jagad desain optik sambungan interaktif, wis ngluncurake seri lengkap transceiver optik pusat data 200G adhedhasar 50G ...

  • Gigalight's 10GBASE-T SFP+ Modul Pass ...2020-04-21

    Shenzhen, China, 21 April 2020 - Anyar, Gigalight's 10GBASE-T SFP + modul transceiver tembaga ngliwati tes voltase gelombang 1KV sing ketat lan item tes liyane ing sisih klien menyang ...

  • Gigalight Bukak 100G Meningkat QSFP28 A ...2020-04-14

    Shenzhen, China, 14 April 2020 - Supaya bisa adaptasi karo aplikasi komputasi Kinerja Tinggi (HPC) lan aplikasi Dagang Tinggi (HFT), Gigalight bubar diluncurake seri tambahan ...

GIGALIGHT kanggo Pamer Solusi 5G Optical Interconnect ing PT20

2020-09-28
GIGALIGHT, dina iki ngumumake nampilake transceiver optik seri 5G lan komponen optik pasif sajrone tanggal 14-16 Oktober ing PT20 ing Beijing National Convention Center. Nomer kios kasebut yaiku E1-1368.

Gigalight Ngunculake Transformasi Optik 200G Lengkap kanggo Interconnect Pusat Data

2020-06-08
Kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan komputasi awan kanggo bandwidth sing luwih dhuwur, Gigalight ngluncurake seri lengkap 200G transceiver optik pusat data adhedhasar 50G PAM4 DSP platform.