Misi kita

Kita ngembangake lan ngirim jaringan optik Cost-effective and Plug-and-Play Middleware kanggo para pelanggan adhedhasar macem-macem teknologi kayata VCSEL, PAM4, Komunikasi Optik Coherent, Chip Integrasi Silon Photonics lan Packaging Automation kacepetan dhuwur. Middleware iki kalebu optik pusat data 200G / 400G, 5G xWDM optik lan Modul Optical Coherent. Kompetensi inti yaiku inovasi desain, kalebu Kesederhanaan, Estetika, Kapercayan lan Konsistensi.

Sapa Wae

Gigalight, panyedhiya lan kolektor desain Plug-and-Play paling apik ing tengah, diadegake ing taun 2006 lan kantor pusat ing Shenzhen, China. Perusahaan kasebut setya nyedhiyakake produk lan layanan sing larang regane kanggo panyedhiya layanan awan, informasi lan operator IT lan panyedhiya peralatan komunikasi jaringan. Kita fokus ing pusat data, jaringan 5G, komunikasi optik koheren, jaringan video siaran lan Integrasi Chip Photonics Chip. Produk utama kalebu transceiver optik, kabel optik aktif lan modul optik koheren.

Daya Saing Inti

News

  • Gigalight Ngunculake jangkoan lengkap 200G Opti ...2020-06-08

    Shenzhen, China, Juni 8, 2020 - Gigalight, desainer sing paling misuwur ing jagad desain optik sambungan interaktif, wis ngluncurake seri lengkap transceiver optik pusat data 200G adhedhasar 50G ...

  • Gigalight'Modul Pas SGB + 10GBASE-T SFP ...2020-04-21

    Shenzhen, China, 21 April 2020 - Anyar, GigalightModul transceiver tembaga 10GBASE-T SFP + ngliwati tes voltase voltase lonjakan 1KV lan item uji coba liyane ing sisih klien menyang ...

  • Gigalight Lancar 100G QSFP28 Meningkat ...2020-04-14

    Shenzhen, China, 14 April 2020 - Supaya bisa adaptasi karo aplikasi komputasi Kinerja Tinggi (HPC) lan aplikasi Dagang Tinggi (HFT), Gigalight bubar diluncurake seri tambahan ...

  • Usaha Global kanggo nglawan Coronavirus Novel ...2020-04-01

    Shenzhen, China, 1 April 2020 - Minangka para pelanggan luar negeri kita nemoni masalah serius kanggo kekurangan topeng pasuryan, Gigalight wis ngluncurake "Program sumbangan sumbangan masker" kanthi konsep ...

Gigalight Ngunculake Transformasi Optik 200G Lengkap kanggo Interconnect Pusat Data

2020-06-08
Kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan komputasi awan kanggo bandwidth sing luwih dhuwur, Gigalight ngluncurake transceiver optik pusat data 200G adhedhasar platform 50G PAM4 DSP.

GigalightModul Pakaryan Surge 10VGB-T SFP + 1GBASE-T

2020-04-21
GigalightModul transceiver tembaga 10GBASE-T SFP + ngliwati tes voltase voltase lonjakan 1KV lan barang uji coba liyane ing sisih klien kanggo entuk pangiriman bathi, menehi tandha manawa kinerja lan keandalan produk wis tekan tingkat utama industri.