n »¯ Gigalight | Innovator Desain Interkoneksi Global Optik

Tujuan Pembangunan Gigalight

Kanggo ngetrapake macem-macem aplikasi Low Cost, Low Power lan Cloud Optical Interconnection aplikasi kanggo pelanggan kanthi nggunakake macem-macem Teknologi Packaging Hibah (kalebu VCSEL, Optik Coherent lan Silicon Photonics Chips) Platform. Aplikasi kasebut nyakup area-area ing ngisor iki sing kita kenal, yakuwi, Interkoneksi Optik On-chip, interkoneksi Optik Interplasi, Interkoneksi Optik Rack, Interkoneksi Optik Peralatan, Interkoneksi Optik Multimedia Konsumen, lan Interkoneksi Optik Awan.

Sapa Wae

Gigalight, didegaké ing 2006, kantor pusaté ing Shenzhen, China. Adhedhasar dadi panyedhiya lan panyedhiya desain plug jaringan optik global lan main middleware. We are committed to providing products and services cost-effective for providers of cloud, information and IT operators, provider network communication equipment. Perusahaan fokus ing pangembangan teknologi interkoneksi optik DCI, teknologi transmisi optik video definisi tinggi, teknologi jaringan 5G optik, teknologi komunikasi optis, lan teknologi integrasi chip photonics silikon. Produk utama Gigalight kalebu kabel optik aktif pusat data, transceiver optik, sistem kabel pemasangan MTP / MPO, komponen optik pasif, transceiver optik yang koheren, solusi transmisi DCI WDM, dan platform awan transceiver optik. Kajaba iku, Gigalight uga wis ngembangake rong merek pasar sub: TYFiber lan GigaCopper. Mantan fokus ing solusi interkoneksi optik ing bidang visi mesin industri lan multimedia konsumen, déné sing terakhir fokus ing aplikasi interkoneksi listrik kecepatan tinggi ing port server.

aplikasi

  • Pusat Data & Komputasi Cloud
    MORE
  • Metro & Broadcast Networks
    MORE
  • Wireless & 5G Optical Networks
    MORE
  • Komunikasi Optik Koheren
    MORE

Daya Saing Inti

n »¯