Misioni yne

Ne zhvillojmë dhe ofrojmë rrjetin optik me kosto efektive dhe Plug-and-Play Middleware për klientët bazuar në një larmi teknologjish si VCSEL, PAM4, Komunikim Optik Koherent, Patate të skuqura të Integruara në Photonics Silicon dhe Paketim Automatizimi me Shpejtësi. Këto Middleware përfshijnë optikën e qendrës së të dhënave 200G / 400G, optikën 5G xWDM dhe Modulet Koherente optike. Kompetenca jonë thelbësore është inovacioni i dizajnit, duke përfshirë thjeshtësinë, estetikën, besueshmërinë dhe konsistencën.

Kush jemi ne

GIGALIGHT është themeluar në vitin 2006. isshtë një ndërmarrje e shquar e markës në fushën e komunikimeve optike globale, si dhe një udhëheqës teknologjie dhe inovator i dizajnit në fushën globale të qendrës së të dhënave. Kryesorja jonë products përfshijnë module marrës optik (përfshirë modulet optike video me definicion të lartë), kabllo optikë aktivë (përfshirë USB-në e konsumatorit dheHDMI) dhe modulet optike koherente. companyPlatformat e teknologjisë përfshijnë projektin dhe paketimin optik të hapësirës së lirë, modelin dhe paketimin e çipit optik të silikonit, platformën e teknologjisë së paketimit hibrid COB, platformën e mbledhjes optike me shumë kanale nën-mikron dhe platformën koherente të teknologjisë së komunikimit optik. Klientët kryesorë përfshijnë ndërmarrjet globale të Internetit, operatorët e telekomit, shitësit e pajisjeve të komunikimit dhe integruesit e sistemit të rrjetit.

Konkurrueshmëria kryesore

Lajme

 • GIGALIGHT për të shfaqur integrimin optik 5G ...2020-09-28

  Shenzhen, China, 28 Shtator 2020 - GIGALIGHT, sot njoftoi për të shfaqur marrësit optikë të serisë 5G dhe përbërësit optikë pasivë gjatë 14-16 Tetorit në 29 Kinë I ...

 • Gigalight Nis një gamë të plotë me 200G Opti ...2020-06-08

  Shenzhen, Kinë, qershor 8, 2020 - Gigalight, novatori kryesor në botë i dizajnit të ndërlidhjes optike, ka nisur një seri të plotë të 200G transmetuesve optikë të qendrës së të dhënave bazuar në 50G ...

 • Gigalight's 10GBASE-T SFP+ Kalimi i modulit ...2020-04-21

  Shenzhen, Kinë, 21 Prill 2020 - Kohët e fundit, Gigalight's 10GBASE-T SFP + Moduli i marrësit të bakrit kaloi provën e rreptë të tensionit të tensionit 1KV dhe sendet e tjera të provës në anën e klientit në një ...

 • Gigalight Hap Enhanced 100G QSFP28 Një ...2020-04-14

  Shenzhen, Kinë, 14 Prill 2020 - Në mënyrë që të përshtaten me aplikacionet e llogaritjes së performancës së lartë (HPC) dhe Tregtisë me Frekuencë të Lartë (HFT), Gigalight kohët e fundit nisi një seri të përmirësuar ...

GIGALIGHT të Shfaq 5G Zgjidhje Ndërlidhëse Optike në PT20

2020-09-28
GIGALIGHT, sot njoftoi për të shfaqur marrësit optikë të serisë 5G dhe përbërësit pasivë optikë gjatë 14-16 tetorit në PT20 në Qendrën Kombëtare të Konventës të Pekinit. Numri i kabinës është E1-1368.

Gigalight Fillon një gamë të plotë të Transcejuesve optik 200G për lidhjet e qendrës së të dhënave

2020-06-08
Për të përmbushur nevojat e klientëve të kompjuterave cloud për gjerësi të bandës më të lartë, Gigalight nisi një seri të plotë të marrësve optikë të qendrës së të dhënave 200G bazuar në 50G PAM4 DSP platformë.