Goal Development Gigalight urang

Pikeun nerapkeun rupa Cost Low, Power Low sarta Manajemén Awan aplikasi interkonéksi optik pikeun konsumén ku ngagunakeun rupa-rupa Téhnologi bungkusan Hybrid (kaasup VCSEL, koheren Géofisika sarta Séismologi jeung Silicon Photonics Chips) platform. aplikasi ieu nutupan wewengkon di handap kami geus dipikawanoh, nyéta, Di-Chip optik interkonéksi, Interplate optik interkonéksi, rak interkonéksi optik, Equipment optik interkonéksi, Consumer Multimedia optik interkonéksi na Awan optik interkonéksi.

Saha Urang Dupi

Gigalight, diadegkeun dina 2006, ieu kantor pusatna di Shenzhen, Cina. Dumasar jadi anu pangalusna panyadia jeung desain kolektor ti colokan jaringan optik global sarta antrian middleware. Kami komitmen ka nyadiakeun produk jeung jasa kos-éféktif tinggi pikeun panyadia ladenan awan, rupa informasi sarta operator IT, jaringan panyadia alat komunikasi. parusahaan fokus ngembangkeun teknologi DCI optik interkonéksi, luhur-harti video téhnologi transmisi optik, 5G téhnologi jaringan optik, téhnologi komunikasi optik koheren jeung silikon photonics téhnologi integrasi chip. Produk utama Gigalight kaasup kabel data puseur aktif optik, panarima transmisi optik, sistem cabling MTP / MPO, komponén optik pasip, panarima transmisi optik koheren, leyuran transmisi DCI WDM na transceiver optik platform awan. Sajaba ti éta, Gigalight ogé geus ngembangkeun dua merek pasar sub: TYFiber na GigaCopper. Urut museurkeun kana solusi interkonéksi optik dina widang visi mesin industri jeung multimédia konsumen, bari dimungkinkeun fokus-speed tinggi aplikasi interkonéksi listrik di palabuhan server.

aplikasi

core saing