Gigalight'S Goal Development

Ngembangkeun sareng nganteurkeun plug-and-play network network optical low-cost-cost-play, pikeun konsumén anu nganggo rupa-rupa téknologi kaasup téknologi VCSEL, téknologi PAM4, téknologi komunikasi optik koheren, chip integrasi terpadu silikon, sareng bungkusan otomatisasi otomatis. Midware ieu kalebet modul optik 200G sareng 400G modul optik, solusi transmisi 5G WDM, sareng modul komunikasi optik anu koheren. Kompetensi inti na Gigalight mangrupikeun inovasi, sareng hakekat desain nyaéta pikeun mastikeun kesederhanaan, estetika, reliabilitas sareng konsistensi.

Saha Urang Dupi

Gigalight, ngadegkeun taun 2006, kantor pusatna di Shenzhen, Cina. Dumasar kana panyadia anu pangsaéna sareng desain kolektor jaringan Plug optik global sareng Play middleware. Kami komitmen kana nyayogikeun produk sareng jasa anu mahal pikeun panyadia jasa awan, rupa-rupa inpormasi sareng operator IT, panyadia alat komunikasi jaringan. Perusahaan museurkeun kana pamekaran Data Center Interconnection, High-Definition Video Transmission, 5G Optical Network, Coherent Optical Communication and Silicon Photonics Chip Integrasi. Produk utama kalebet transceiver optik, kabel optik aktif, komponén pasif, modul optik koheren, sareng platform médan optik.

core saing

wartos