misi kami

Urang ngamekarkeun sareng nganteurkeun Jaringan Optical Cost-effective and Plug-and-Play Middleware pikeun para nasabah dumasar kana sababaraha téknologi sapertos VCSEL, PAM4, Komunikasi Optical Coherent, Chipps Integrasi Silon Photonics sareng Kemasan Automation Gancang-Gancang. Middleware ieu kalebet optik puseur data 200G / 400G, 5G xWDM optik sareng modul Optical Coherent. Kompeténsi inti kami nyaéta inovasi desain, kalebet Kasederhanaan, Éstétika, Kaaslian sareng Konsistensi.

Saha Urang Dupi

GIGALIGHT didirikeun taun 2006. Éta mangrupikeun perusahaan mérek anu pinunjul dina bidang komunikasi optik global, ogé pamimpin téknologi sareng inovator desain dina bidang pusat data global. Utama urang products kalebet modul transceiver optik (kalebet modul optik video definisi tinggi), kabel optik aktif (kalebet USB konsumen &HDMI) sareng modul optik anu koheren. The companyPlatform téknologi kalebet desain optik rohangan bébas sareng bungkus, desain chip optik silikon sareng bungkusan, platform téknologi kemasan hibrid COB, platform majelis optik sub-mikron multi-kanal, sareng platform téknologi komunikasi optik anu koheren. Palanggan utama kalebet perusahaan Internet global, operator telekomunikasi, ngical parangkat komunikasi, sareng integrator sistem jaringan.

core saing

wartos

GIGALIGHT ka Showcase 5G Optical Interconnect Solutions di PT20

2020-09-28
GIGALIGHT, dinten ngumumkeun pikeun nembongkeun transceiver optik séri 5G sareng komponén optik pasip salami Oktober 14th-16th dina PT20 di Beijing National Convention Center. Nomer bilik na E1-1368.

Gigalight Ngajalankeun Ringkesan lengkep 200G Transceiver Optical pikeun Data Center Interconnect

2020-06-08
Pikeun nyumponan kabutuhan konsumén komputasi awan pikeun bandwidth anu langkung luhur Gigalight ngaluncurkeun séri lengkep transceiver optik pusat data 200G dumasar kana 50G PAM4 DSP platform.